SB ? Chcete ? AWESOME !!

Ak chcete byť moje SB/ Spriatelený blog budem len veľmi rada. Nevyžadujem nejaké prísne témy, ktorým by sa mal Váš blog venovať, veď sama mám každú úplne o inom. A čo sa týka návštevnosti a komentov, budem len rada ak sa zapojíte... či už niečo okomentíte, názorom alebo otázkou :) Ide mi o to aby sme sa takto dostali do pozornosti viac ľudkom.

Pekný deň


piatok 5. marca 2010

VIDEÁ k článku o plese

JE TO VEĽMI NAHLAS... stlmte si zvuk ... JE TO V ŠIALENEJ KVALITE.... tak tam vám už neporadím .... A MUSÍ TO BYŤ V PRÍSPEVKOCH .... lebo do článkov sa videá pridávať nedajú a na youtube si to nezavesím ...

Stará historická budova Nár. domu na vinohradoch. Točené z 2. medziposchodia... dole na bokoch sú šatne (možno vidno na videu) a hore už bola hlavná tanečná sála. Na začiatku videjka vidno Alču (červené šaty) a Mildouška (hneď naľavo)... ku koncu vidno Peťu :)

Stôl, kde sa predávajú vstupenky. Na starosti to mali naši chlapci. Osoby a obsadenia (z ľava) Fialák, Vojtíšek, Honza a posledná sa tam občas mihla jeho priateľka. PS: fakt sorry za ten smiech... hold v mikrofóne nepôsobím zrovna príjemne ako Adela Banášová.

Samozrejme, že v tom kýbliku bola malinovka :) No a tá obrovská banda na schodoch pred stolíkom ? Fotil sa 6ty ročník. Druhé viiidejou s pokračovaním plnenia pitného režimu. Kýblik naozaj zaujal :)

Po 23 tej hodine to začalo žiť.... Aplles ! (Peťa, Alča & Miško dancing)

Tanečné videjouu 2. Aby ste mi verili, že nás bolo viac... pohľad nám za chrbát. Tanečný parket.

VRCHOLNÉ ČÍSLO VEČERA ... Dorota, one man show

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára